Zapri
Akcije glavnih živilskih trgovcev v Sloveniji na enem mestu
Anketa

Pravila sodelovanja

V anketiranju lahko sodeluje več oseb iz enega gospodinjstva, vendar pa je število podarjenih stekleničk omejeno na eno plastično stekleničko na gospodinjstvo. Pogoj za sodelovanje je, da je oseba redni uporabnik spletne strani Privarcujte.si in da izpolni vprašalnik vestno, poda resnične odgovore in odgovori na vsa vprašanja. V kolikor bo organizator podvomil v katero koli izmed prejšnjih postavk pri prejeti anketi, si organizator pridržuje pravico, da dotični osebi ne podeli brezplačne nagrade za sodelovanje.

Stekleničke, namenjene osebam, ki bodo izpolnile anketo, so novi, originalno zapakirani modeli Equa plastičnih stekleničk. Več o nagradi si lahko pogledate tukaj: http://myequa.com/ equa-bpa-free-collection/

Vse informacije zbrane v anketi so zgolj za namene izboljšanja spletne strani Privarčujte.si in se bo z njimi ravnalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Informacije o naslovu izpolnjevalca ankete se potrebuje zgolj zaradi podatkov kam naj se naslovi stekleničko.

Anketiranje traja, dokler se ne podeli vseh stekleničk (20 enot). Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil tekom tega obdobja.