Zapri
Akcije glavnih živilskih trgovcev v Sloveniji na enem mestu
O projektu

Zakaj uporabljati privarcujte.si?

  • Hitro in pregledno iskanje po vseh produktih, ki so trenutno v akciji
  • Vas zanima ali je piščančje meso pri nekem trgovcu v akciji? Za odgovor potrebujete samo 2 klika
  • Želite vedeti, ko bo nek artikel ponovno v akciji? Naročite se na naša obvestila!
  • Prihranek časa in denarja, vse akcije so na enem mestu
  • Aktualni letaki, ki vsebujejo trenutne akcije vseh največjih slovenskih trgovcev
  • Iz izbranih artiklov si lahko ustvarite nakupovalni seznam, ki si ga lahko preprosto natisnete ali pošljete
  • Letaki ponudnikov Mercator, Lidl, Hofer, Spar, E. Leclerc, Tuš (seznam se razširja)

Idejna zasnova projekta

Projekt www.privarcujte.si je nastal kot odgovor na trenutne razmere v slovenskem gospodarstvu, ko so visoka raven brezposelnosti, nižja raven plač, padec splošne ekonomske aktivnosti gospodarskih subjektov in ostali dejavniki pripeljali do potrebe po povečani gospodarnosti ravnanja z denarjem.

Trenutno že obstaja nekaj alternativ, ki preko kuponov, popustov in ostalih posebnih ugodnosti omogočajo posamezniku prihraniti denar pri njegovih nakupih. Kljub vsemu pa po našem mnenju obstaja premalo načinov, kako lahko oseba ali najde najboljše za svoj denar ali pa privarčuje pri nakupu svojih vsakodnevnih živil. Ob pregledu posebnih ponudb trgovcev smo ugotovili, da bi z izboljšanjem načina posredovanja informacij že obstoječih ponudb lahko pomagali posamezniku napraviti bolj informiran nakup. To bi posledično vodilo bodisi do prihrankov, bodisi do boljšega izkoristka razpoložljivih finančnih sredstev.

Na podlagi tega se je rodila ideja spletnega portala www.privarcujte.si.

Glavne prednosti uporabe spletnega portala

Letaki so izredno zamuden in precej arhaičen pripomoček za iskanje popustov, zato ponujamo mnogo izboljšav, akcije pa omogočajo ljudem, da ogromno prihranijo tekom meseca.

Namen razvojnega projekta je bilo pomagati potrošniku najti cenovno ugodne produkte za njihove vsakdanje nakupe. Najbolj učinkovit način za dosego tega je bila uporaba spleta in preko uporabe specifičnih funkcij spletnega portala omogočiti, da uporabnik najde želeni produkt, ki ga vsebujejo različni letaki, hitro in enostavno.

Poleg izjemno malo časa, ki ga uporabnik potrebuje za iskanje želenih produktov v znižanju na naši spletni strani, smo poenostavili tudi način lociranja iskanega produkta. Izdelali smo možnost prikazovanja specifičnih promocij znotraj skupine produktov in produktnih kategorij, ter omogočili prečiščevanje najdenih rezultatov preko različnih filtrov (npr. razvrsti po ceni, po višini popusta, glede na trgovca itd).

Za lažje shranjevanje zanimivih izdelkov smo pripravili možnost izdelave nakupovalnega seznama. V slednjega je možno shraniti izbrane produkte za kasnejšo primerjavo ali pa za takrat, ko boste obiskali trgovino. Seznam si je možno izvoziti v natisljivo obliko (Adobe pdf) ali pa si ga poslati na svoj e-poštni naslov.

Da pa boste venomer na tekočem z najbolj aktualnimi ponudbami in letaki slovenskih trgovcev vam priporočamo, da se naročite na naš tedenski obveščevalec. Glede na to, kateri produkt ste si zbrali da vam je zanimiv, vam bomo enkrat tedensko obvestili o vseh podobnih produktnih znižanjih slovenskih trgovcev.

Uporabniki iz celotne Slovenije so nam zaupali, zakaj uporabljajo Privarčujte.si:

Takih popustov oz toliko poceni izdelkov še nikoli nisem vidla. Stran je odlična :)

Jasmina iz Grosupelj

Vse akcije na enem mestu. Lahko pogledaš kje in do kdaj je v akciji. Super stran.

Sanja iz Ljubljane

Ker si lahko pogledam, kaj je ta hip najbolj ugodno in mi potrebno listat vsake reklame posebej

Nina iz Volčje Drage

Na ta način najlažje najdem izdelek, ki ga iščem v akciji in primerjam akcije različnih trgovcev (sorodni ali pa morda celo isti izdelki).

Damir iz Ljubljane – Polje

Stran omogoča pregled trenutnih akcij na enem mestu, tudi če pri sebi nimaš papirnatih reklam. Tako hitro poiščeš stvar, ki te zanima.

Manca iz Laz v Tuhinju

Preden se odpravim v trgovino, pogledam, v kateri trgovini je v akciji največ takih stvari, ki jih potrebujem. Na podlagi tega se odločim, v katero trgovino se bom tisti dan odpravila, ker nimam ne časa ne živcev, da bom vsak dan hodila v tri različne trgovine.

Tina iz Selce

Prav tako so o nas poročali že različni mediji. Vabimo vas, da si preberete sledeče članke:

1. Članek na Siol.net, in

2. Članek v reviji IN-STORE.